UUDET JARCRAC EVOPRO JA DUAL

Alustan keinutelirakenne, alhainen painopiste, kantavat telat ja korkea maavara antavat koneelle ainutlaatuisen kyvyn liikkua vaikeissa maasto-olosuhteissa. Alustarakenne ja telojen muoto mahdollistavat vaikeidenkin esteiden, kuten esimerkiksi syvien ojien ylittämisen. Koneen tela-alustan hyödyt tulevat parhaiten esille korjattaessa puuta pehmeäpohjaisista leimikoista. Toisaalta uudet metallivahvisteiset telat kestävät hyvin kulutusta myös kivikkoisessa maastossa ajettaessa.   

UUSI OHJAAMO

Uuden sukupolven JARCRAC- koneissa on uudelleen suunniteltu ohjaamo. Lasipinta-ala on entistä suurempi ja takalasin kaareva muoto antaa kuljettajalle hyvän näkyvyyden yläviistoon, mistä on hyötyä varsinkin harvesterikäytössä. Ohjaamon ääni- ja lämmöneristystä on parannettu ja hallintalaitteet on sijoitettu  ergonomisesti kuljettajan ulottuville. 
Ohjaamoon varustettu kippimekanismilla huoltotöiden hehelpottamiseksi. Ilmastointi on laitettu nyt alas ohjamossa, ei enää katolla, ja perinteiset jälkapolkimet on korvattu sähköisellä ohjausjärjestelmällä, ja sen käyttö on joystickilla.

JARCRAC TEKNIIKKA       EVOPRO ja  DUAL-koneissa käytetään samaa perustekniikkaa. Koneen rakenne ja käytetyt komponentit on mitoitettu vaativaa urakointikäyttöä ajatellen. Moottori on viimeiset  päästövaatimukset täyttävä 50 kw:n Perkins common rail -dieselmoottori. Voimansiirto on täyshydraulinen kahdella nopeusalueella kaikkien telojen ollessa vetäviä. Lisävarusteena on saatavissa kaikkien telojen vetolukitus. Vakiovarusteena oleva runkolukko lukkiutuu automaattisesti koneen pysähtyessä. Lisävarusteina koneeseen on saatavissa automaattinen ilmastointi ja Eberspächer moottori - hydrauliöljylämmitin.


JARCRAC EVOPRO JA DUAL

EVOPRO:n 4,3 m:n pituinen kuormatila on pydentyy ja varustettu neljällä karikkaparilla. Mahdollista tulevaa harvesterikäyttöä ajatellen kuormatila on aina varustettu taittuvalla 80 cm:n takaosalla. EVOPRO toimitetaan vakiona Kesla 202T nosturilla ja Walvoil ohjaushydrauliikalla. Haluttaessa nosturin hallinta voidaan varustaa ns. minivivuilla.

JARCRAC DUAL on muuten EVOPRO-mallin kaltainen, mutta sen työpumppu on mitoitettu harvesteripään suurempaan öljyntarpeeseen. Myös EVOPRO voidaan varustaa tehokkaammalla pumpulla, mikäli käyttäjällä on suunnitelmissa varustaa kone myöhemmin harvesteripäällä.  

JARCRAC DUAL toimitetaan vakiona Nisula 325H hakkuupäällä, mutta myös muut vaihtoehdot ovat mahdollisia. Nosturiksi suositellaan Mowi P30 liikeratanosturia. Koneen vaihtaminen hakkukoneesta ajokoneeksi ja päinvastoin kestää vain puoli tuntia.

JARCRAC DUAL soveltuu erinomaisesti nuorten metsien ympärivuotiseen käsittelyyn. Koneella työskentely ei vaadi leveitä ajouria ja kantavien telojen ansiosta jäävien puiden juuristovauriot jäävät vähäisiksi. 

 AM Resources Oy – Jarcrac-metsäkoneiden jälleenmyyjä

Linkki kansavallisen netti-sivulle. Paina TÄÄLLÄ

Jarcrac-metsäkoneiden jälleenmyyjä Suomessa ja ulkomailla.
Valmistajan kotisivuille pääset klikkaamalla www.jarcrac.com.

Jarcrac – tehokas, taloudellinen ja luotettava vaativien puunkorjuukohteiden pienmetsäkone
 
 

Katso Jarcrac-metsäkoneiden esite ja tekniset tiedot

 
 
 

Ota yhteyttä

:
Toimitusjohtaja Juhani Vuori
Puh 044 0707 147
Sähköposti jvuori@amr.fi

Osoite

:
AM Resources Oy
Niemikyläntie 610, 34300 Kuru

Ajankohtaista


Tammikuuta 2018 Jarcrac Evopro on toimitettu asiakaalle Tšekiin

Jarcrac Dual Nisula 325H -hakkuupäällä ja Mowi
P30 -nosturilla on toimitettu asiakkaalle. Katso video.
 
 
 
Päivitettu Hel 2018 Juan M. Sandin

AM Resources Oy, Niemikyläntie 610, 34300 KURU, Tel. +358 44 0707 147 Mobiili